Teknikkvinnor Chef

teknikkvinnor_fb_chef_v2Teknikkvinnor Chef är ett samarbete mellan Teknikkvinnor och Unionen Chef. Chefsnätverket utgör komplement till nätverket Teknikkvinnor, och riktar sig till personer som identifierar sig som kvinnor eller icke binära och som dessutom är lönesättande chefer inom teknik. Det är gratis att vara medlem i Teknikkvinnor Chef.

Syftet med Teknikkvinnor Chef är att skapa en plattform för kvinnliga chefer inom teknik – ett yrke som vi vet kan vara både utmanande och ofta ensamt. Vi vill att fler kvinnliga chefer ska trivas i sina roller och på så sätt tacka ja till mer ansvar och större utmaningar. Dessa personer utgör dessutom viktiga förebilder.

Följ vår LinkedIn-sida där vi delar med oss av tips, tankar och intressant läsning, både till dig som redan är medlem i nätverket, och till dig som är intresserad av ledarskap och kanske siktar på en chefsroll framöver.

Kort fakta om nätverket

  • Teknikkvinnor Chef startas initialt upp i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi kommer initialt att anordna två stycken träffar per stad under hösten 2018 (mer info kommer till de som anmäler intresse)
  • Vi har en Facebookgrupp för chefer, där vi kommer ha striktare kontroller vid ansökan om medlemskap, som kommer verifieras med CV eller LinkedIn profil. Detta för att kunna säkerställa att ”rätt” personer är med i gruppen.
  • Det är gratis att vara medlem

Vem kan vara med?
Alla som uppfyller följande tre kriterier är välkomna att gå med i Teknikkvinnor Chef:

  1. Du identifierar dig som kvinna eller icke binär
  2. Du är verksam inom teknik på ett eller annat sätt
  3. Du är lönesättande chef med personalansvar

Vill du vara med?

  • Om du vill ingå i Teknikkvinnor Chef, maila ditt CV eller din LinkedInprofil, så att vi kan säkerställa din yrkesroll till chef@teknikkvinnor.se.
  • Vill du bli inbjuden till Teknikkvinnor Chef på Facebook? Skicka en länk till din profil på Facebook så att vi kan säkerställa att rätt person blir inbjuden

Har du tankar eller frågor om Teknikkvinnor Chef? Vill du bli medlem i nätverket? Maila oss: chef@teknikkvinnor.se