Nu lanserar vi Teknikkvinnor Chef i samarbete med Unionen Chef!

Vi är stolta och glada över att äntligen kunna presentera Teknikkvinnor Chef för er! Teknikkvinnor Chef är ett samarbete mellan Teknikkvinnor och Unionen Chef i syfte att stärka och vidareutveckla kvinnliga ledare i teknikvärlden. 

Både vi och Unionen vill att fler chefer ska trivas i sina roller och på så sätt tacka ja till mer ansvar och större utmaningar. Dessa personer utgör som ni vet även viktiga förebilder för andra kvinnor: ”kan hon, kan jag”.

Det är gratis att vara medlem i Teknikkvinnor Chef. Du som identifierar dig som kvinna eller icke binär och samtidigt är lönesättande chef inom teknik är varmt välkommen att gå med i nätverket.  Vill du vara med? Gör då som över 100 chefer redan gjort de senaste dagarna: maila oss på chef@teknikkvinnor.se och bifoga ditt cv eller länk till din LinkedIn, så att vi kan säkerställa din yrkesroll.

Följ gärna vår nya LinkedIn-sida Teknikkvinnor Chef, där vi tillsammans med Unionen kommer posta innehåll fokuserat på ledarskap och chefskap. I höst drar vi igång på allvar med nätverksträffar i Stockholm, Göteborg och Malmö, mer information kommer!

Frågor eller funderingar? Hör av dig på chef@teknikkvinnor.se

teknikkvinnor_fb_chef_v2.png

Författare: Teknikkvinnor

Teknikkvinnor sammanför kvinnor i alla åldrar som på ett eller annat sätt har koppling till teknik. Facebookgruppen med samma namn har 20 000 medlemmar. Medlemmarna jobbar med teknik och/eller på ett teknikföretag, pluggar teknik, eller vill göra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s