Veckans utmaning v.20: #breddabilden i samarbete med Teknikföretagen

Teknikkvinnor och Teknikföretagen vill att fler ska känna sig inkluderade i teknikens värld. Nyligen lanserade Teknikföretagen bildbanken Bredda Bilden, i syfte att skapa en uppdaterad bild av teknik och lyfta fram nya förebilder som inspirerar fler kvinnor att söka sig till tekniska yrken. För vi vet ju att det finns kvinnor i branschen – nu måste det synas också.

Vi behöver din hjälp att bredda bilden ännu mer! Nu uppmanar vi medlemmarna i Teknikkvinnor att ta bilder på sig själva ”in action” på jobbet eller i plugget, och tagga dessa med #breddabilden på exempelvis Instagram eller Twitter.

Mer information om Bredda Bilden hittar du här.

Bilder taggade med #breddabilden kommer användas i offentliga sammanhang framöver. Du kan när som helst ta bort hashtagen från din bild, om du inte längre vill att den ska synas.

veckans utmaning

Författare: Teknikkvinnor

Teknikkvinnor sammanför kvinnor i alla åldrar som på ett eller annat sätt har koppling till teknik. Facebookgruppen med samma namn har 20 000 medlemmar. Medlemmarna jobbar med teknik och/eller på ett teknikföretag, pluggar teknik, eller vill göra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s