Veckans utmaning v.18: Planera semestern

Tiden springer förbi! Innan vi vet ordet av är det sommar och dags för lite välförtjänt ledighet för många av oss. Ofta går vi på semester med andan i halsen och förbrukar åtminstone första veckans ledighet åt att komma ner i varv.

Denna vecka utmanar vi dig därför att planera din semester: inte vad du ska göra under ledigheten, utan hur du ska göra dig redo att släppa allt vad jobb heter när det väl är dags.

Titta framåt i kalendern: vad återstår att göra innan ledigheten? Vilka viktiga deadlines ser du, och hur ser du till att hinna med dem? Och plan B: vad är det värsta som kan hända om du inte hinner med? Vad kan du redan nu planera in till augusti och framåt, för att lätta på pressen?

Äg din planering så mycket du bara kan, och säkerställ att du verkligen får en fantastisk ledighet i sommar!

PS: Helt ok att redan nu börja fundera på vilket autosvar du ska ha på mailen, för att kunna stänga av den helt medan du är ledig 🙂

 

veckans utmaning.jpg

Författare: Teknikkvinnor

Teknikkvinnor sammanför kvinnor i alla åldrar som på ett eller annat sätt har koppling till teknik. Facebookgruppen med samma namn har 20 000 medlemmar. Medlemmarna jobbar med teknik och/eller på ett teknikföretag, pluggar teknik, eller vill göra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s