Veckans utmaning v.15: Berätta för någon om vad du skulle behöva för att må lite bättre

Har du något som skaver? Vet du vilken förändring – liten eller stor – du skulle behöva? Eller behöver du någon att bolla med i största allmänhet? Uttryck dina behov till någon som kan stötta dig!
 
Imorgon ska jag till exempel träffa en coach för första gången, för att jag har insett att jag behöver hjälp med att formulera mina visioner och mål: vad jag vill göra i min karriär helt enkelt. Senaste halvåret har varit något utöver det vanliga, och jag behöver hjälp att sortera tankar och få ner konkreta actions på pappret.
 
Vad behöver DU, och vem kommer du be om hjälp?
veckans utmaning

Författare: Teknikkvinnor

Teknikkvinnor sammanför kvinnor i alla åldrar som på ett eller annat sätt har koppling till teknik. Facebookgruppen med samma namn har 20 000 medlemmar. Medlemmarna jobbar med teknik och/eller på ett teknikföretag, pluggar teknik, eller vill göra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s