Inbjudan till pressvisning av Dream Big på Cosmonova

Vi älskar att lyfta fram positiva exempel och förebilder. Därför är vi jätteglada över att vi nu får bjuda in hela 200 Teknikkvinnor till pressvisningen av filmen Dream Big på Cosmonova, måndag den 26 mars. 

Dream Big handlar om samhällsutveckling, och i filmen får vi följa tre kvinnors resa till ingenjörsyrket. Vi har haft nöjet att se filmen och lämnade salen inspirerade, med ett stort leende på våra läppar och en känsla av hopp för framtiden! Ingenjörerna gör verkligen världen till en bättre plats. Känslan blir förstås extra häftig av att få se filmen i IMAX-format. Cosmonova är en kupolbiograf som visar filmer i världens största filmformat.

Du kan läsa mer om filmen (som är ca 45 minuter lång) och se en trailer här.

Inbjudan är ett samarbete mellan Cosmonova, Teknikkvinnor och Sveriges Ingenjörer. Teknikkvinnor hittar mer information och länk till anmälan i gruppen på Facebook. 

DreamBig

Författare: Teknikkvinnor

Teknikkvinnor sammanför kvinnor i alla åldrar som på ett eller annat sätt har koppling till teknik. Facebookgruppen med samma namn har 20 000 medlemmar. Medlemmarna jobbar med teknik och/eller på ett teknikföretag, pluggar teknik, eller vill göra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s