TEKNIKKVINNOR HAR EN PODCAST! 

Tanken har funnits ett tag, och igår blev det verklighet: vi spelade in Teknikkvinnors allra första poddavsnitt! I första avsnittet, som är ca 30 minuter långt, berättar vi om Teknikkvinnor, vilka vi är, och så spånar vi kring framtiden.

Du hittar podden på SoundCloud och iTunes:

När du lyssnat vill vi jättegärna höra vad du tyckte. Vi tar emot tips (vi har ju aldrig poddat innan!) och idéer om ämnen, gäster och allmän feedback. Du når oss som vanligt på kontakt@teknikkvinnor.se

Podcast

Författare: Teknikkvinnor

Teknikkvinnor sammanför kvinnor i alla åldrar som på ett eller annat sätt har koppling till teknik. Facebookgruppen med samma namn har 20 000 medlemmar. Medlemmarna jobbar med teknik och/eller på ett teknikföretag, pluggar teknik, eller vill göra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s