Fika med SVT

I fredags hade vi alltså besök av självaste SVT! De har ett rullande initiativ inför valet, som de kallar för Fika med SVT (mer info här). Vi fick chans att berätta vilka frågor som är viktiga för oss inför valet, hur vi tycker SVT ska bevaka valet (och vad de faktiskt kan skippa), samt ge generell feedback till dem.

Vi bjöd med oss Teknikkvinnor som vi själva inspireras av och som har både olika bakgrunder och nuvarande sysselsättningar: vi vill ha ett brett perspektiv med olika åldrar och erfarenheter som representerar Teknikkvinnor. SVT hade med sig sin interntidning ”Vi på TV” och en fotograf från tidningen Journalisten. En artikel om besöket finns att läsa här.

IMG_5056Foto: Maria Norberg

IMG_5059Foto: Maria Norberg

IMG_5063Foto: Per Westergård

IMG_5068Foto: Per Westergård

Författare: Teknikkvinnor

Teknikkvinnor sammanför kvinnor i alla åldrar som på ett eller annat sätt har koppling till teknik. Facebookgruppen med samma namn har 20 000 medlemmar. Medlemmarna jobbar med teknik och/eller på ett teknikföretag, pluggar teknik, eller vill göra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s