VECKANS UTMANING V.9: 30 minuter dagsljus varje dag

Dagarna blir allt längre, och nu finns det faktiskt en rättvis chans att hinna njuta av dagsljus trots fullspäckade kalendrar. Veckans utmaning blir därför att se till att få (minst) 30 minuters dagsljus varje dag.

Blir det på morgonen? En promenad på lunchen? Eller på väg hem från plugget/jobbet? Lek utomhus med barnen på eftermiddagen?

Här kan du läsa en kort artikel kring vårt behov av dagsljus, läs och inspireras (i artikeln finns också länk till en längre rapport i ämnet, publicerad av Folkhälsomyndigheten, för den som vill fördjupa sig).

veckans utmaning

Författare: Teknikkvinnor

Teknikkvinnor sammanför kvinnor i alla åldrar som på ett eller annat sätt har koppling till teknik. Facebookgruppen med samma namn har 20 000 medlemmar. Medlemmarna jobbar med teknik och/eller på ett teknikföretag, pluggar teknik, eller vill göra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s