VECKANS UTMANING V.8

Ny vecka – nya möjligheter!

Veckans utmaning v.8:

Ta fram ett papper och en penna, innan du går och lägger dig, skriv ner tre av de bästa sakerna som har hänt under din dag. Alternativt bestäm med någon i din närhet att ni ska berätta för varandra innan ni somnar.

Det finns alltid tre bra saker som har hänt under en dag, små som stora. Att skriva ner eller säga det högt fördjupar reflektionen och påverkar ens humör. Att somna med ett leende på läpparna kan även påverka sömnen och hur du mår när du vaknar.

veckans utmaning

Författare: Teknikkvinnor

Teknikkvinnor sammanför kvinnor i alla åldrar som på ett eller annat sätt har koppling till teknik. Facebookgruppen med samma namn har 20 000 medlemmar. Medlemmarna jobbar med teknik och/eller på ett teknikföretag, pluggar teknik, eller vill göra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s