Modig kommunikation med Teknikkvinnor och ÅF den 22 mars

”Att kommunicera med tyngd och självförtroende är användbart i många situationer, både i jobbet och privat. Det kan vara allt från presentationer, lön/utvecklingssamtal eller när du vill nå fram med ditt budskap och dina idéer. Genom att bli tryggare och tydligare i din kommunikation så kommer du få lättare genomslag i en mängd olika situationer.”

Torsdag den 22 mars bjuder vi tillsammans med ÅF in till en inspirerande kväll i Stockholm, med fokus på kommunikation.

När vi frågar medlemmarna vad de vill att nätverket ska bidra med, så är två saker framträdande: nätverkande/träffas och att få utvecklas på det personliga planet.

Denna gång handlar det om kommunikation, något som är användbart inte bara på jobbet utan i alla delar av livet. Vi är glada över att ÅF vill samarbeta med oss och erbjuda hela 150 Teknikkvinnor möjligheten att (kostnadsfritt såklart) delta i eventet, som sker i deras lokaler i Solna.

Teknikkvinnor hittar mer information och länk till anmälan i gruppen på Facebook.

Banner ÅF

Författare: Teknikkvinnor

Teknikkvinnor sammanför kvinnor i alla åldrar som på ett eller annat sätt har koppling till teknik. Facebookgruppen med samma namn har 20 000 medlemmar. Medlemmarna jobbar med teknik och/eller på ett teknikföretag, pluggar teknik, eller vill göra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s