Årets första Inspirationskväll med Teknikkvinnor!

Nu är vi incheckade på Hotell Savoy i Luleå och laddar för årets allra första Inspirationskväll med Teknikkvinnor. På schemat står inspirationsföreläsningar och en workshop i självledarskap. Och mingel, förstås!

Vi ser kvällen som ett startskott på Teknikkvinnor runt om i vårt avlånga land. Hittills har vi av praktiska skäl varit centrerade kring Stockholm, men framöver ser vi fram emot att träffa Teknikkvinnor och andra intressenter på fler håll. Hittills vet vi att vi åker till Göteborg i mars, i april besöker vi Helsingborg, och vem vet – kanske hittar ni oss i Almedalen i sommar..? Vi har en del på gång så datumen och städerna kan komma att utökas. Har du en idé om vad vi borde göra? Hör av dig: kontakt@teknikkvinnor.se.

Följ oss ikväll via insta stories: teknikkvinnor heter vi där!

 

PS: Denna veckas utmaning stavas ”Sociala medier och mail max 2 gånger per dag”. Kan meddela att åtminstone vi två har misslyckats fatalt. Nya tag nästa vecka!

Författare: Teknikkvinnor

Teknikkvinnor sammanför kvinnor i alla åldrar som på ett eller annat sätt har koppling till teknik. Facebookgruppen med samma namn har 20 000 medlemmar. Medlemmarna jobbar med teknik och/eller på ett teknikföretag, pluggar teknik, eller vill göra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s