2 dagar, 8 möten, 2 event – och nästa vecka pratar vi strategi

Nu landar vi i soffan och tar kväll efter två intensiva, givande dagar med Teknikkvinnor. De senaste två dagarna har vi träffat bra människor från olika företag och organisationer. Slänger ett öga på kalendern och inser att vi haft 8 möten och deltagit i 2 event sedan igår morse. Förhoppningsvis kan vi berätta mer om åtminstone några av mötena inom kort!

Syftet med allt vi gör är att skapa mervärde för medlemmarna i Teknikkvinnor. Vi har lyxen att ha medlemmarna nära oss, vilket gör att vi kan ställa frågor direkt till dem, istället för att lägga tid och energi på saker som kanske inte ens är önskvärda.

Nästa vecka sätter vi oss ned och pratar strategi. Intresset för Teknikkvinnor är stort, såväl inom gruppen som utanför. Vi får mycket förfrågningar om högt och lågt och vi är oerhört ödmjuka inför vad vi startat: vilken kraft det finns i nätverket, och vad vi kan åstadkomma ihop, både med Teknikkvinnorna och med strategiska partners. Vi ska kanalisera energi och bli ännu tydligare i våra värderingar, drivkrafter och vad vi behöver för att kunna driva arbetet vidare. Idéer finns det gott om!

4 månader, 20 500 medlemmar – och vi har bara börjat. 

sdrBild från uppstarten av Pepp‘s mentorskapsprogram i Stockholm ikväll. Vi var inbjudna som inspirationsföreläsare, det tackar vi ödmjukt för! Ett väldigt positivt event med härlig stämning. En fantastisk nyhet är att fler och fler gymnasietjejer söker till Pepp’s mentorskapsprogram. Hårt slit lönar sig! 

Författare: Teknikkvinnor

Teknikkvinnor sammanför kvinnor i alla åldrar som på ett eller annat sätt har koppling till teknik. Facebookgruppen med samma namn har 20 000 medlemmar. Medlemmarna jobbar med teknik och/eller på ett teknikföretag, pluggar teknik, eller vill göra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s