20 000 medlemmar – och snart åker vi på turné

Vad har Teknikkvinnor gemensamt med Mora, Svedala och Östhammar? Jo, alla 4 består av drygt 20 000 personer!

På bilden ser vi 150 Teknikkvinnor som samlades i Stockholm när vi anordnade vårt allra första event ihop med Sveriges Ingenjörer i slutet på oktober. Eventet uppskattades av både oss och deltagarna, så vi bestämde raskt att vi vill åka ut i landet och träffa ännu fler Teknikkvinnor. Sagt och gjort: Teknikkvinnor och Sveriges Ingenjörer åker som bekant på turné i vår. Luleå är först ut, den 8 februari ses vi där!

Teknikkvinnor anmäler sig här.

mde

Författare: Teknikkvinnor

Teknikkvinnor sammanför kvinnor i alla åldrar som på ett eller annat sätt har koppling till teknik. Facebookgruppen med samma namn har 20 000 medlemmar. Medlemmarna jobbar med teknik och/eller på ett teknikföretag, pluggar teknik, eller vill göra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s