Årets första event!

God fortsättning, hoppas ni är lika laddade som vi på ett nytt år med nya möjligheter!

Nästa tisdag, den 16 januari, är det dags för årets första event i Teknikkvinnors regi. Denna gång i samarbete med Telness. Tillsammans bjuder vi in 20 Teknikkvinnor till Telness lokaler vid Odenplan i Stockholm. 

Eventet riktar sig såväl till dig som redan är entreprenör, som dig som funderar på om det här med företagande är något för dig. Inga förkunskaper krävs, med andra ord. Under kvällen kommer vi utbyta erfarenheter, inspirerande historier och möjliggöra bollandet av tankar och idéer: ett avslappnat event där innehållet styrs av deltagarna. På plats kommer det finnas enklare tilltugg och dryck.

Grundaren och VD:n av Telness, Martina Klingvall, kommer bland annat att dela med sig av sin resa om att starta en ny teleoperatör.

Teknikkvinnor anmäler sig via länken nedan (maila kontakt@teknikkvinnor.se för lösenord, alternativt spana in eventet i Teknikkvinnor på Facebook). Eventet är givetvis helt kostnadsfritt att delta i.

PS: Telness erbjuder medlemmar i Teknikkvinnor 10% rabatt på sina företagsabonnemang. Hör av er till oss, så berättar vi mer om hur du gör för att ta del av rabatten.Screen Shot 2017-12-09 at 14.12.44

Författare: Teknikkvinnor

Teknikkvinnor sammanför kvinnor i alla åldrar som på ett eller annat sätt har koppling till teknik. Facebookgruppen med samma namn har 20 000 medlemmar. Medlemmarna jobbar med teknik och/eller på ett teknikföretag, pluggar teknik, eller vill göra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s