Telness <3 Teknikkvinnor: inbjudan till event om entreprenörskap i Stockholm

Nyligen blev vi inbjudna till startupen Telness kontor i centrala Stockholm. Martina Klingvall Holmström har grundat företaget och är också VD. Telness är en mobiloperatör som erbjuder mobiltelefoni med funktioner speciellt anpassade för företagare. Vi trivdes så bra ihop att vi omedelbart kom fram till att vi vill anordna ett event ihop. Resultatet är en kväll i entreprenörskapets anda, den 16 januari 2018 i Telness lokaler. Teknikkvinnor hittar mer information om kvällen och anmälan i gruppen på Facebook.

ladda ned

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s