Maria Norberg kliver in som Marias andra hälft!

Nu är det äntligen dags för att göra det offentligt: jag, Maria Norberg, har fått äran att kliva på som Marias andra hälft i arbetet med Teknikkvinnor.

Sedan gruppen startades för två månader och tre dagar sedan, har jag följt allt som skrivits flitigt, och är otroligt tacksam för allt som delas! Jag ser verkligen fram emot att fortsätta läsa och interagera med alla er häftiga kvinnor i gruppen.

150 av Teknikkvinnorna fick jag träffa under vår första inspirationskväll den 31 oktober, när jag höll en workshop om styrkan med självledarskap. Efter kvällen gick jag hem och slutade inte le på säkert en vecka. Tack för allt engagemang och alla möten!

Vi, jag och Maria, har de senaste veckorna suttit och spånat om vad framtida möjligheter och allt vad den kan tänkas ha att erbjuda, och utan att säga för mycket så hoppas vi på fler häftiga möten runt om i Sverige, fyllda med inspiration och delandet av erfarenheter.

Ni som är nyfikna på att läsa mer om mig kan klicka in här.

Ses och hörs snart,

Maria Norberg

IMG_20171031_190338_078

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s