Inspirationskväll med Teknikkvinnor 31/10 2017

På dagen sex veckor efter starten av Teknikkvinnor arrangerade vi, tillsammans med Sveriges Ingenjörer, Teknikkvinnors första event: Inspirationskväll med Teknikkvinnor. Eventet gick av stapeln i centrala Stockholm och de 150 platserna var fullbokade. Maria Paavola inledde med en inspirationsföreläsning, följt av Ulrika Lindstrand, förbundsordförande för Sveriges Ingenjörer, som berättade om sig själv och sin ingenjörsbakgrund. Kvällen fortsatte sedan med en workshop i Självledarskap, ledd av Maria Norberg.

Tre deltagare recenserar kvällen:

”Har nog aldrig varit på event där alla presentationer har varit inspirerande och bra. Det var lätt att lyssna och ta till sig, jag svävade aldrig iväg i mina tankar utan ni lyckades hålla mig närvarande. Tummen upp för er!”

”Energigivande event med många fantastiska tjejer samlade på ett och samma ställe, kul att få mingla. Duktiga och inspirerande talare.”

”Det var kanonlyckat! Kändes inte som en första gång, snarare otroligt proffsmässigt. Superbra val av workshoppen, lagom längd. Kanonbra!”

 

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

teknikkvinnor + mailadress.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s